Projekti literarnega prevajanja 2015

Kultura, Dogodki CED
Delavnica za pripravo razpisne dokumentacije (4. december, Slovenski gledališki inštitut, Ljubljana)
Kdaj
 
Kje
Prijave zaprte

Center Ustvarjalna Evropa v Sloveniji vabi založnike v četrtek, 4. decembra 2014 na delavnico za pripravo razpisne dokumentacije za kandidaturo na razpisu za projekte literarnega prevajanja za leto 2015 (podprogram Kultura). Razpis bo predvidoma objavljen konec novembra, iztekel pa se bo 4. februrarja 2015.

KOMU JE NAMENJENA DELAVNICA?
Založnikom oz. organizacijam na področju založništva, ki pripravljajo projektno prijavo na razpis za projekte literarnega prevajanja v okviru programa Ustvarjalna Evropa – podprogram Kultura.

FOKUS DELAVNICE:  RAZPIS ZA PROJEKTE LITERARNEGA PREVAJANJA 2015
• postopek prijave – navodila za pripravo vloge in spletno prijavo,
• pomembni poudarki in kriteriji razpisa,
• napotki za izpolnjevanje razpisne dokumentacije.

Razpis za leto 2015 bo predvidoma objavljen konec novembra. Rok za prijavo na razpis: 4. februar 2015. Na razpisu za leto 2015 bodo možne samo prijave v okviru kategorije 1: dvoletni projekti.

KJE? Slovenski gledališki inštitut, Mestni trg 17, 1000 Ljubljana

KDAJ? Četrtek, 4. december 2014 med 10.00 in 13:00 uro (program bo kmalu objavljen).

ROK ZA PRIJAVO UDELEŽBE
Delavnica je brezplačna. Prosimo vas, da svojo udeležbo obvezno sporočite in sicer preko e-obrazca (spodaj), najkasneje do četrtka, 27. novembra, do 17. ure. Rok za prijave podaljšan do 3.decembra do 12:00!

Število udeležencev delavnic je omejeno! V primeru, da se bo na delavnico prijavilo večje število udeležencev, kot je na voljo prostih mest, se bo lahko delavnice udeležil le po en predstavnik posamezne organizacije.

Da bi bila delavnica za udeležence kar najbolj koristna, vas prosimo, da VPRAŠANJA, povezana s pripravo razpisne dokumentacije, čim prej (najkasneje do roka za prijavo udeležbe na delavnico) pošljete na naslov info@ced-slovenia.eu!

Vabljeni!

DODATNE INFORMACIJE? Center Ustvarjalna Evropa v Sloveniji: Ines Kežman (info@ced-slovenia.eu)


Delavnico organizira Center Ustvarjala Evropa v Sloveniji v sodelovanju s Slovenskim gledališkim inštitutom.