MEDIA INFO DAN I. – razvoj filmskih projektov, TV produkcije

Media
Objavljeni so razpisi za podporo posameznim projektom, TV produkcijam, filmskim festivalom in filmskem izobraževanju ter selektivni distribuciji! Novi razpisi ne prinašajo zgolj sprememb formata razpisne dokumentacije (splošne in specifične smernice), temveč tudi pomembne vsebinske novosti posameznih razpisov. Motovila / CED Slovenija zainteresirano strokovno javnost zato vabi na dva informativna dneva, kjer bomo podrobno predstavili razpise. PONOVITVE NE BO!
Kdaj
do  
Kje
Cankarjev dom, Dvorana E1, drugo preddverje [Pokaži zemljevidSkrij zemljevid]
Prijave zaprte

Izvajalska agencija EACEA je, potem ko je bil 16. oktobra potrjen delovni načrt programa Ustvarjalna Evropa za 2019, objavila pet novih razpisov podprograma MEDIA. Med njimi tudi:

RAZVOJ POSAMEZNIH PROJEKTOV (EACEA/22/2018)
Roka za prijavo: 18. december 2018 in 24. april 2019 (ob 12.00)
MEDNARODNE TV PRODUKCIJE (EACEA/25/2018)
Roka za prijavo: 18. december 2018 in 29. maj 2019 (ob 12.00)

Komu je namenjeno?
Informativni dan je namenjen neodvisnim produkcijskim hišam, ki razvijajo mednarodne koprodukcije in želijo kandidirati na zgoraj navedenih razpisih ter se seznaniti z manjšimi spremembami ocenjevalnih kriterijev in drugimi novostmi.

Kaj bo fokus?
Ekipa CED Slovenija vam bo podrobno predstavila razpise in s kandidati, ki načrtujejo prijavo, uskladila termine za individualno svetovanje.

Rok za prijavo udeležbe
Delavnica je brezplačna. Rok za prijave na delavnico – obvezno prek prijavnega obrazca na spletu CED Slovenija (spodaj) je do srede, 7. novembra 2018 do 12. ure.
Da bi bila delavnica kar najbolj koristna, vas prosimo, da VPRAŠANJA, povezana s pripravo razpisne dokumentacije, čim prej (najkasneje do roka za prijavo udeležbe na delavnico) pošljete na naslov info@ced-slovenia.eu!

Vabljeni!

Dodatne informacije: sabina.briski@ced-slovenia.eu  

POROČAMO TUKAJ.