MAIA delavnice – intenzivna usposabljanja za obetavne producente

MEDIA usposabljanje
Maia delavnice so namenjene obetavnim evropskim producentom igranih in dokumentarnih filmov, večmedijskim projektom, kot tudi diplomantom, vodjem produkcije in drugim strokovnjakom iz filmske industrije, ki bi radi izboljšali svoje znanje s področja produkcije.
Kdaj
do  
Kje
Poljska in Italija
Prijave zaprte

Kaj je Maia program?

Program Maia je sestavljen iz treh neodvisnih petdnevnih delavnic, ki se odvijejo čez leto. Vsaka delavnica ponuja kombinacijo predavanj, študij primerov, praktičnih vaj, dela na posameznih projektih udeleženca ter ena na ena srečanj s tutorji in trenerji.

Udeleženci se lahko udeležijo ene, dveh ali treh delavnic. Za udeležbo na vseh treh delavnicah je potreben projekt v razvoju, posameznih delavnic pa se lahko udeležite tudi brez projekta.

Na vsako delavnico se lahko prijavi 20 udeležencev iz evropskih držav, delovni jezik pa je angleščina. Nekaj mest je namenjenih udeležencem, ki ne prihajajo iz držav Evropske unije.

Udeležba na posamezni delavnici stane 800 € in vključuje šolnino, nastanitev in obroke. Udeležba na vseh treh delavnicah v primeru pravočasne prijave stane 2.000€.

O delavnicah

Prva delavnica izmed treh v letu 2016 bo potekala v aprilu, prijave pa so se zaključile v začetku marca. Še vedno pa imate možnost, da se prijavite na junijsko delavnico na Poljskem ter na oktobrsko v Italiji.

20.-24. junij 2016, Poljska, O pravu in financah
Na delavnici boste med drugim izvedeli več o poslovnih modelih, različnih možnostih financiranja, avtorskih pravicah ter kako privabiti občinstvo. Zadnji rok za prijavo je 6. maj 2016.

3.-7. oktober 2016, Italija, Marketing in distribucjia
Spoznajte nove poslovne modele – množično financiranje, množično povezovanje, online distribucija, strategije razvoja občinstva, kako nastopiti na trgu in festivalih ter pred agenti, družbena omrežja, itd.

Več informacij in prijavnice najdete tukaj.