KULTorek za Kulturo v Ljubljani

Kultura, Dogodki CED
Priložnost, da še pred poletjem zberete vse pomembne informacije o letošnjih razpisnih rokih podprograma KULTURA. Jeseni se obeta kar »trojni rok« za oddajo vlog: za projekte sodelovanja 2017 in še zadnjič v Ustvarjalni Evropi do leta 2020 tudi za evropske mreže in evropske platforme. Vabljeni!
Kdaj
do  
Kje
Upravna hiša SEM [Pokaži zemljevidSkrij zemljevid]
Prijave zaprte

KAJ?

In medias res podprograma Kultura in projektne izkušnje nas bodo popeljali Nataša Zavolovšek (Zavod Exodos), dr. Bojana Rogelj Škafar (Slovenski etnografski muzej) in Anja Kovač (Beletrina). Te dni in vse do 18. junija se ravno odvijajo umetniške akcije CORNERS Triangle, ki so jih navdihnila občinstva in njihove zgodbe z obrobij Evrope. Jeseni napnite oči za predstavitev umetnice Biance Baldi, ki se v sklopu projekta SWICH ukvarja z afriškimi zbirkami. Že danes pa lahko prebrskate spletno revijo za poezijo, knjige in kulturo Versopolis, ki je nastala pod okriljem istoimenske pesniške platforme.

ZA KOGA?

Za ustvarjalce, producente, zavode, društva in podjetja na področju kulture, ki iščete koristne nasvete za pripravo projektne vloge za projekte sodelovanja, evropske mreže in evropske platforme.

PROGRAM

9.30–10.00          Registracija udeležencev

10.00–10.10         Pozdrav: Mateja Lazar, Motovila (CED Slovenija)

10.10–10.40           In medias res: dr. Bojana Rogelj Škafar (Slovenski etnografski muzej), Nataša Zavolovšek (Exodos Ljubljana) in Anja Kovač (Beletrina)

10.40–11.30           Aktualni razpisi za Kulturo za leto 2017

11.30–11.45           Oddih za sendvič in kavo

11.45–13.15            Dve šolski uri za priprave na projektno prijavo.
Enkratna priložnost za vpogled v Masters&Servers. Izkušnje z vodenjem projekta iz prakse bo z vami delila Marcela Okretič (Aksioma).

Ne zamudite – mudite se v SEM!

KULTorek za Kulturo v Ljubljani – poročamo.