Kako do uspešne prijave projektov v programu Evropa za državljane

Kultura, Dogodki
Skupnost občin Slovenije organizirala delavnico v Ljubljani, 23.-24. aprila.
Kdaj
 
Kje
Prijave zaprte

Skupnost občin Slovenije je v sodelovanju s projektnimi partnerji v programu usposabljanja za sodelovanje med občinami v državah jadransko-balkanske regije v sklopu programa Evropa za državljane organiziralo delavnico EVROPA ZA DRŽAVLJANE 2014–2020 – Kako do uspešne prijave projektov v programu Evropa za državljane, in sicer 23. in 24. aprila 2014 s pričetkom ob 10.00 uri v Austria Trend Hotelu Ljubljana, Dunajska cesta 154, Ljubljana.

Na delavnicah so bili predstavljeni razpisi in možnosti financiranja projektov preko programov Evropa za državljane, možnosti novega sodelovanja med občinami in oživitve že vzpostavljenih pobratenj. Mateja Lazar iz Centra Ustvarjalna Evropa v Sloveniji je sodelovala v sklopu delavnice, namenjene evropskim projektom v kulturi. Predstavila je program Ustvarjalna Evropa, ki nudi podporo za evropsko kulturo, film, televizijo, glasbo, literaturo, scenske umetnosti, kulturno dediščino idr..

Skupnost občin Slovenije je sicer organiziralo delavnice v sklopu projekta CAP ABC (Capacity Building programme for municipality cooperation in the Adria-Balkan-Countries and Europe), ki je bil podprt na razpisu za leto 2013 programa EU Evropa za državljane, Akcija 1, ukrep 2.2. Več najdete tukaj.

Več o dogodku na spletnih straneh Skupnosti občin Slovenije in prilogi.