Izboljšajte svoj dokumentarec na ZagrebDox Pro

MEDIA usposabljanje
ZagrebDox Pro k prijavi vabi režiserje, scenariste, kinooperaterje in producente dokumentarnih filmov. Šestdnevni program (26.2.-3.3.2017) vključuje delavnico, pitching forum ter t.i. mednarodni dan sodelovanja, ki je namenjen mreženju ter individualnim srečanjem. Rok za prijavo je 1. december 2016.
Kdaj
do  
Kje
Zagreb (Hrvaška)
Prijave zaprte

Delavnica bo sestavljena iz individualnih srečanj z odločevalci (uredniki televizijskega programa, distributerji, producenti in predstavniki filmskih skladov) ter iz svetovanj, ki bodo namenjena izboljšanju scenarijev.

Na delavnici bodo udeleženci uspešno osvojili spretnosti, ki so potrebne za pridobivanje mednarodnih partnerjev, da sofinancirajo njihove filme.
Cilj programa je, da izbrani projekti pridobijo znanje tako preko skupinskega kot individualnega dela kot tudi iz dogajanja, ki je namenjeno širši publiki. Tako udeležencem kot širši publiki, bodo svoje znanje in izkušnje delili strokovnjaki iz dokumentarnega filmskega sveta.

Udeležba na ZagrebDox Pro je brezplačna.

Udeleženci, ki ne živijo na Hrvaškem lahko zaprosijo za ZagrebDox Pro štipendijo, ki krije potne stroške in nastanitev v času delavnice. Na voljo je 6 štipendij.

Rok za prijavo je 7. december 2016 (do polnoči)
Več o ZagrebDox Pro najdete tukaj.
Za vse dodatne informacije lahko pišete na pro@zagrebdox.net