Dva julijska KULTorka za založnike

Kultura
Zavod Motovila / ekipa CED Slovenija bo v torek, 4. in torek, 18. julija na voljo za poglobljeno skupinsko svetovanje pri prijavi na razpis za projekte literarnega prevajanja.
Kdaj
do  
Kje
Kult 3000 [Pokaži zemljevidSkrij zemljevid]
Prijave zaprte

Evropska komisija je 12. junija 2017 objavila razpis EACEA 15/2017: Podpora za projekte literarnega prevajanja za leto 2017, kategorija 1 – dvoletni projekti. Rok za oddajo vlog: 25. julij 2017 do 12.00.

Kultorka-literarno-prevajanje

Svetovanje je namenjeno izključno založnikom oz. organizacijam na področju založništva, ki pripravljajo projektno prijavo na razpis.

FOKUS SVETOVANJA: RAZPIS ZA PROJEKTE LITERARNEGA PREVAJANJA 2017
– pomembni poudarki in kriteriji razpisa,
– postopek prijave – navodila za pripravo vloge in spletno prijavo,
– napotki za izpolnjevanje razpisne dokumentacije (vsebinski in finančni del prijavnice).

KDAJ: 4. julij in 18. julij med 10.00 in 12.00

PRIJAVE: Udeležba na svetovanju je brezplačna, vendar je prijava udeležbe obvezna. Če se želite udeležiti svetovanja v torek 4. julija nam to javite najkasneje do petka, 30. junija do 13:00 na info@ced-slovenia.eu.
V kolikor se želite udeležiti svetovanja v torek 18. julija, svojo udeležbo sporočite najkasneje do petka, 14. julija do 13:00 na info@ced-slovenia.eu.

Da bi bilo svetovanje za vas kar najbolj koristno, vas prosimo, da VPRAŠANJA, povezana s pripravo razpisne dokumentacije, čim prej (najkasneje do roka za prijavo udeležbe na sevtovanje) pošljete na naslov info@ced-slovenia.eu!

V primeru, da bo interes za udeležbo na skupinskem svetovanju premajhen, bomo med 4. in 25. julijem na voljo za individualna svetovanja prek telefona, e-pošte ali osebno po dogovoru.

DODATNE INFORMACIJE?
Center Ustvarjalna Evropa v Sloveniji: info@ced-slovenia.eu