Kako oblikovati poslovni pristop za prihodnost?

Drugi organizatorji in CED
Ali si prizadevate, da bi našli delujoče in izvedljive načine, s pomočjo katerih bo vaša organizacija v prihodnosti uresničila zastavljeni program in dosegla učinke, ki udejanjajo njeno poslanstvo? Potem vas vabimo na strokovni seminar "Kako oblikovati poslovni pristop za prihodnost?" v Ljubljano, 27. maja ali v Maribor, 28. maja. Rok za prijave: 20. maj.
Kdaj
do  
Kje
Center za kreativnost (Ljubljana - 27. maj in Maribor - 28. maj 2019)
Prijave zaprte

Motovila, Center za spodbujanje sodelovanja v kulturnih in ustvarjalnih sektorjih v sodelovanju s Centrom za kreativnost (MAO) v okviru serije usposabljanj Onkraj kulturnega modela v Ljubljani in Mariboru konec maja organizira strokovni seminar za poglabljanje znanj o inovativnih pristopih delovanja v kulturi.

Seminar bo vodila Ellen O’Hara, priznana mednarodna strokovnjakinja za razvoj in trajnostno rast ustvarjalnih organizacij z 20-letnimi izkušnjami na področja inoviranja poslovnih modelov, dostopa do (alternativnih) virov in merjenja učinkov.

KJE IN KDAJ?
LJUBLJANA, pon, 27. maj 2019, Muzej za arhitekturo in oblikovanje, Pot na Fužine 2 (9.30–16.30)
MARIBOR, tor, 28. maj 2019, Projektna pisarna Centra za kreativnost, Partizanska cesta 11 (9.30–16.30)

POZOR: svetujemo prijavo na tisti seminar, ki vam je lokacijsko bližji. V Ljubljani in Mariboru bosta namreč potekala identična enodnevna seminarja, sestavljena iz dopoldanskega predavanja in popoldanske delavnice za omejeno število udeležencev. Odprta je tudi možnost prijav za individualna svetovanja (v sredo, 29. maja, v Ljubljani).

PRIJAVA IN VEČ INFORMACIJ
Rok za prijave udeležbe je do 20. maja 2019 do 12.00.
Podrobna predstavitev seminarja in prijavni obrazec sta na voljo tukaj.

Več informacij: https://motovila.si/dogodki/

Dogodek pripravlja Motovila, Center za spodbujanje sodelovanja v kulturnih in ustvarjalnih sektorjih, v sodelovanju s Centrom za kreativnost, ki ga izvaja Muzej za arhitekturo in oblikovanje. Projekt se izvaja v sklopu aktivnosti Platforme Center za kreativnost in ga sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.