DELAVNICA za podporo projektom vključevanja beguncev

Dogodki CED
Namenjena resnim zainteresiranim prijaviteljem na razpis za podporo projektom vključevanja beguncev (EACEA/12/2016; rok: 28. april 2016).
Kdaj
do  
Kje
Kult3000, Metelkova 2b, Ljubljana [Pokaži zemljevidSkrij zemljevid]
Prijave zaprte

Ekipa Centra Ustvarjalna Evropa v Sloveniji bo v petek, 15. aprila od 10. do 12. ure v Ljubljani, zaradi izjemnega povpraševanja slovenskih organizacij o razpisu programa EU Ustvarjalna Evropa za podporo projektom vključevanja beguncev (Support for refugee integration, EACEA/12/2016, rok: 28. april) za zainteresirane resne prijavitelje organizirala kratko ad hoc DELAVNICO za omenjeni razpis.

Namen delavnice je po eni strani potencialne prijavitelje/partnerje opremiti s pomembnimi poudarki in kriteriji razpisa, postopkom prijave in napotki za izpolnjevanje razpisne dokumentacije (vsebinski in finančni del prijavnice). Po drugi strani želimo spodbuditi organizacije k mreženju in sodelovanju pri delu z begunci in priseljenci tudi v kulturnih in ustvarjalnih sektorjih, saj bo Evropska komisija podprla omejeno število projektov.

V kolikor se želite udeležiti brezplačne delavnice, vas prosimo, da nam to sporočite najkasneje do 14. aprila 2016 do 20. ure (glej spodaj prijavni obrazec). Brez predhodne prijave obisk delavnice ni možen!

Poročilo z dogodka je tukaj.