Cross Video Days – Think beyond TV

MEDIA povezovanje
Ekipa Cross Video Days vabi junija v Pariz.
Kdaj
do  
Kje
Pariz, Francija
Prijave zaprte

Med 8. in 10. junijem 2016 bodo udeleženci v Parizu skupaj delili svoje izkušnje, spoznavali inovacije in poskrbeli za izpeljavo kreativnih projektov.

Štiri kategorije projektov

Tudi letos želijo na na dogodku prikazati najboljše, kar obstaja v mednarodni digitalni produkciji, ne glede na žanr.  Dokumentarci, fikcija, animacija, izobraževalni programi, itd.,  bodo na vrsto prišli v štirih kategorijah projektov:

–Interaktivni projekti (npr. resne igre, spletni dokumentarci, mobilne aplikacije,….)
–Spletni linearni projekti (npr. spletne serije, spletna fikcija,…)
–Imersivni projekti (npr. navidezna resničnost ali obogatena resničnost, 360°,…)
–Večplatformni projekti (npr. transmedijski projekti,…)

Nov format

Organizatorji so letos uvedli spremembo pri srečanjih s potencialnimi financerji in odločevalci. Tako bodo ena na ena srečanja med zgoraj omenjenimi akterji organizirana ločeno, in sicer 10. junija, ko bo dan izključno posvečen trženju. Tako boste lahko opravili vsa srečanja v prijateljski atmosferi in hkrati obiskali vse konference, govore, pitche, in govore različnih predstavnikov, ki bodo potekali v prvih dneh srečanja.

Ključne prednosti za izbrane projekte

Izbrani nosilci projektov, ki bodo opravili brezplačno registracijo v 15 dneh od uradnih rezultatov bodo upravičeni do naslednjih prednosti:

–Ekskluziven dostop do Cross Video Days Content Marketa, ki bo 10. junija (enodnevna vstopnica) in dostop do vseh dogodkov (3 dnevna vstopnica): vključno z vsemi konferencami, pitchi, delavnicami, predstavitvami predavateljev, VR demo prostorom.
–Vnaprej organizirana srečanja ena na ena s predstavniki za interaktivne vsebine iz mednarodnih TV postaj, spletnih medijev, financerjev ali drugih medijev.
–Možnost javnega pitcha za najboljših 20 projektov.

Prijave

Prijave so brezplačne in neomejene. Rok za prijavo je ponedeljek 21. marec 2016 (vključno s tem dnem). Rezultati izbora bodo poslani vsem sodelujočim po e-pošti v sredini aprila.

Več o dogodku izveste na spletni strani Cross Video Days.