Baltic Event 2017

MEDIA povezovanje
Baltic Event je največja koprodukcijska platforma v severni in osrednji Evropi, ki poteka v času talinskega filmskega festivala Black Nights.
Kdaj
do  
Kje
Tallinn, Estonija
Prijave zaprte

Tallin

Srečanje privabi več kot petsto vodilnih imen filmske industrije iz tridesetih različnih držav, vsako leto se predstavi kar petinštirideset filmskih projektov. Letošnja novost je možnost povezovanja filma z razvijalci videoiger – GameJam hackathon in posebna sekcija za intermedijske projekte v okviru Baltic Event koprodukcijske tržnice (Baltic Event Co-Production Market).

Baltic Event Co-Production Market ponuja izjemno priložnost, da projekt predstavite financerjem, koproducentom in prodajnim agentom. Prestavljenih bo 16 projektov iz Baltika, Skandinavije, Srednje in Vzhodne Evrope, Gruzije, Ukrajine in Belgije (Flandrija).

Akreditacija za Baltic Event: Za akreditacijo lahko zaprosite preko balticevent@poff.ee do 15. oktobra 2017. Strošek akreditacije znaša 100 EUR na udeleženca.

Prijava projekta na Baltic Event Co-Production Market: Projekt lahko prijavite do 1. septembra 2017. Za vsa vprašanja so vam na organizatorji na voljo na coproduction@poff.ee.

Za dodatne informacije obiščite spletno stran dogodka.