20 ustvarjalnih na Mladih levih: srečanje uspešnih projektov sodelovanja 2018

Drugi organizatorji in CED
Vabimo vas na srečanje novih projektov sodelovanja. Predstavili bomo uspešnost Slovenije v podprogramu Kultura in 20 slovenskih organizacij, ki kot vodja ali partner sodelujejo v 20. podprtih projektih. V fokusu projekt zavoda Bunker "Create to Connect -> Create to Impact". Odlična priložnost tudi za izmenjavo izkušenj, mnenj in nova povezovanja.
Kdaj
do  
Kje
Stara mestna elektrarna [Pokaži zemljevidSkrij zemljevid]
Prijave zaprte

Rezultati razpisov Ustvarjalna Evropa (podprogram Kultura) letos prinašajo rekordnih 130 mednarodnih projektov sodelovanja. Ponosni smo, da je med njimi ponovno dobršen delež s slovensko udeležbo.

Vabimo vas na srečanje novih projektov sodelovanja. Predstavili bomo uspešnost Slovenije v podprogramu Kultura in 20 slovenskih organizacij, ki kot vodja ali partner sodelujejo v 20. podprtih projektih. Odlična priložnost tudi za izmenjavo izkušenj, mnenj in nova povezovanja.

V fokus bomo postavili enega izmed projektov pod vodstvom zavoda Bunker: Create to Connect -> Create to Impact je eden od zgolj 17. podprtih projektov večjega obsega na evropski ravni. Pravzaprav gre za nadgradnjo uspešnega večletnega projekta s podporo predhodnega programa Kultura (2007–2013), ki ga Bunker zaključuje prav s predstavami na letošnjih Mladih levih. Ekipa Bunkerja bo orisala dosežke preteklih petih let in napovedala aktivnosti, ki jih snujejo za prihodnost.

PS: Sledi druženje in okrogla miza z naslovom Ob pravem času? O trdoživosti in pravočasnostiRight on Time? On Resilience and Timeliness, na kateri bodo sodelovali tudi partnerji projekta Create to Connect.

Dogodek organiziramo v sodelovanju z zavodom Bunker. Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa.