Znanje o evropskem filmu vas lahko popelje na canski festival!

/
Prislužite si brezplačen obisk canskega filmskega festivala! Ustvarjalna Evropa MEDIA vabi vse – še posebej pa mlade – ljubitelje in poznavalce k nagradnemu preverjanju znanja na temo evropskega filma. Časa imate do 18. marca!
#euFilmContest

Zabaven spletni kviz je tudi letos na voljo na povezavi www.wealllovestories.eu/filmcontest (#euFilmContest), traja pa do 18. marca. Predvsem želi privabiti mlade (udeleženci morajo biti stari 18 let na zadnji dan tekmovanja, da bi lahko kandidirali za nagrado).

Med vsemi, ki bodo svoje znanje preizkusili na spletu, bo izbranih deset udeležencev, ki bodo dobili priložnost obiska letošnje edicije mednarodnega filmskega festivala v Cannesu med 14. in 16. majem (za pot in namestitev bo poskrbljeno). Tam bodo spoznali ozadje evropske filmske industrije in samega festivala, filmske tržnice in ustvarjanja celotnega vzdušja, v katerem nastajajo nove filmske zgodbe.

Preverite v videu, kako so lanski nagrajenci doživeli obisk canskega filmskega festivala, potem pa pokažite, kaj znate in uživajte – veliko sreče vam želimo!