DELAVNICI programa Evropa za državljane

/
CMEPIUS vas 19. maja in 9. junija vabi v Ljubljano in Maribor na brezplačne delavnice, namenjene potencialnim prijaviteljem ali partnerjem, ki se prijavljajo na razpis programa Evropa za državljane z rokom za oddajo vlog 1. septembra 2016.

CMEPIUS, Center Republike Slovenije za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanja, vas 19. maja in 9. junija 2016 vabi v Ljubljano (CMEPIUS, Ob železnici 30a) in Maribor (Mestna občina Maribor, Ulica heroja Staneta 1) na brezplačni delavnici za program Evropa za državljane.

Delavnica je namenjena potencialnim prijaviteljem ali partnerjem, ki so lahko javni organi (občine, zavodi …) ali nepridobitne organizacije s statusom pravne osebe (društva, zasebni zavodi, ustanove, in druge nepridobitne organizacije). Cilj brezplačne delavnice pa je predstavitev programa Evropa za državljane, razvoj projektnih idej in spoznavanje z razpisno dokumentacijo. Na delavnici bo predstavljena tudi uspešno izpolnjena prijavnica, podkrepljena s koristnimi nasveti in usmeritvami za prijavo na rok 1. 9. 2016.

Vabilo in program dogodka je tukaj (.pdf).

Prijava na delavnico je obvezna. Zaradi omejenega števila mest se prijavite čim prej, TUKAJ.

CMEPIUS 15. junija 2016 v Ljubljani prireja tudi dogodek »Tržnica idej« za oblikovanje projektnih idej. Več preverite v priponki (.pdf) ali na CMEPIUS.

ezd-logocmepius