Rok za prijavo na Evropske platforme 2017 podaljšan

/
Izvajalska Agencija (EACEA) je v petek (24. marca) objavila nov rok za prijavo: 27. april 2017 in posodobljena navodila za prijavo. Na spletu je dostopen tudi e-obrazec in odgovori na pogosta vprašanja oz. FAQ.

Prijavni obrazec in vse priloge je treba predložiti prek spleta na ustreznem elektronskem obrazcu, ki ga je treba pravilno izpolniti in vanj vključiti vse ustrezne in veljavne priloge ter dokazila. Prijavni obrazec je od petka (24. marca) dostopen prek spleta EACEA.

Nov rok za predložitev vlog je četrtek, 27. april 2017 do 12. ure po srednjeevropskem (poletnem) času. POMNITE, da je na dan roka za oddajo vloge v Sloveniji državni praznik. Pomeni, da zaradi tega Izvajalska agencija ne bo odobrila podaljšanja roka za oddajo vloge. Prijavitelji morajo to upoštevati pri načrtovanju oddaje vloge.

Ekipa CED Slovenija je na voljo za svetovanje samo do torka, 26. aprila. 

Spremembe (objava 24. marec 2017): 
1. Spremenjena je časovnica razpisa (obveščanje prijaviteljev in sporazum o partnerstvu). Začetek izvajanja projekta ostaja nespremenjen.

Rok za oddajo vlog Ocenjevanje projekta Obveščanje prijaviteljev Sporazum o partnerstvu Začetek izvajanja projekta
27. april 2017 do 12. ure < 4 mesece avgust 2017 september–november 2017 april–december 2017

 

2. Življenjepis oseb, odgovornih za koordinacijo platforme (samo koordinator), in seznam aktivnosti organizacije za zadnje dve leti morate vključiti v dokument “Detailed description of the project”.

Več informacij o razpisu tukaj.

Dokument z odgovori na pogosta vprašanja oz. FAQ je dostopen na spletni strani EACEA in tukaj.