International Print Triennial Society, Krakow, Poland (SMTG)

2.12.2014, Projekti sodelovanja (večji) / Vizualne umetnosti
Odgovori do sobota, 21. julij 2018
Projekt: International Print Triennial Krakow or/and Exhange of exhibitions of international contemporary, experimental graphic artsSMTG, ki organizira priznani mednarodni grafični trienale v Krakowu, išče partnerje za projekt sodelovanja (razpis za leto 2016), ki bi vključeval izmenjave na področju sodobne grafične umetnosti ali sodelovanje v okviru trienala 2015 ali 2018.

Municipality of Catania

30.09.2014, Projekti sodelovanja (večji) / Interdisciplinarni projekti
Odgovori do sreda, 7. oktober 2015
Projekt: Mappe/Urban RoutesMunicipality of Catania iz Italije išče partnerje, ki bi želeli sodelovati v interdisciplinarnem projektu »Mappe/Urban Routes«, in sicer na razpisu za projekte sodelovanja, ki bo zaključen prihodnje leto (7. oktobra 2015). K sodelovanju so vabljeni predvsem (obmorska) mesta, (pomorski) muzeji, kulturne/mladinske organizacije, univerze.

Spanish Federation of Groups of Folclore ( F.E.A.F.)

15.09.2014, Projekti sodelovanja (večji) / Interdisciplinarni projekti
Odgovori do sreda, 1. oktober 2014
Spanish Federation of Groups of Folclore ( F.E.A.F. ) iz Španije išče partnerje, ki bi želeli sodelovati v projektu na interdisciplinarnem področju (glasba, ples, dediščina), in sicer na razpisu za projekte sodelovanja večjega obsega podprograma Kultura, ki bo zaključen 1. oktobra. Osrednja tema projekta je popis tradicionalne glasbe in plesa.