International matchmaking seminar v Rigi

/
Ali za sodelovanje pri projektu s podporo Ustvarjalne Evrope in/ali Finančnega mehanizma EGP potrebujete latvijskega partnerja oz. želite z njim nadgraditi sodelovanje? Potem je mednarodni dogodek z naslovom »Creative Dialog« (22.–23. nov. 2017) v organizaciji CED Latvija pravšnji za vas. Rok prijave: 3. nov. 2017.

partners_cedmaltaCED Latvija, ki deluje v okviru Ministrstva za kulturo Republike Latvije, vas vabi na matchmaking seminar z naslovom Creative Dialog, ki bo v Rigi, od 22. do 23. novembra 2017 (Albert hotel, Conference Room, 33 Dzirnavu Street).

Namen dogodka je omogočiti sinergije med programom Ustvarjalna Evropa in Finančnim mehanizmom EGP kot sredstvom za sodelovanje med izkušenimi kulturnimi izvajalci in »novinci« pri mednarodnih projektih. Namen seminarja je tudi okrepiti že oblikovano sodelovanje med partnerskimi državami EGP in spodbujati nova partnerstva v okviru programa Ustvarjalna Evropa in Finančnega mehanizma EGP.

Dogodek je namenjen izkušenim izvajalcem projektov, ki so že prejeli podporo Finančnega mehanizma EGP in/ali Ustvarjalne Evrope, in tudi institucijam, ki so zainteresirane za mednarodno kulturno sodelovanja na razpisih omenjenih finančnih spodbud.

Dogodek bo v angleškem jeziku. Omejeno število udeležencev (tudi iz Slovenije) bo lahko zaprosilo za povračilo potnih stroškov in nastanitve.

Prijavite se lahko do 3. novembra 2017 prek obrazca Google.

Vabilo na dogodek in več tukaj ali tukaj (.pdf).

Seminar se financira v okviru Finančnega mehanizma EGP LV04 »Ohranjanje in revitalizacija kulturne in naravne dediščine«.

Na spletu CED Slovenia preverite ponudbe za partnersko sodelovanje.