Prvi rok za prijave na CineLink koprodukcijsko tržnico 2017

MEDIA povezovanje
Sarajevski filmski festival in CineLink Industry Days vabita k prijavi na CineLink koprodukcijsko tržnico 2017. Ekipa CineLink-a išče 6 zanimivih celovečernih igranih filmov v razvoju in v fazi financiranja, pri čemer so avtorji debitanti ali pa gre za njihov drugi filmski projekt. Rok za prijavo je 20. januar 2017.
Kdaj
do  
Kje
Sarajevo (Bosna in Hercegovina)
Prijave zaprte

Projekti so lahko v začetni fazi razvoja, vendar morajo imeti ob prijavi že cinelinkznanega producenta, scenarista in režiserja.
Prijavite se lahko s treatmentom, vendar boste v primeru ožjega izbora, ki bo znan v prvem tednu februarja, morali predložiti scenarij.
Končni izbor bo znan do konca februarja 2017.

Izbrani projekti bodo del štiridnevne delavnice za razvoj projektov v marcu 2017 (točen datum bo objavljen kasneje).
Udeleženci bodo sodelovali s priznanimi scenaristi, se pogovarjali o finančnih ter produkcijskih načrtih, izdelali trženjsko strategijo ter pilili splošne predstavitve svojih projektov z najboljšimi profesionalci iz industrije.

V času od aprila do junija 2017 bo ekipa CineLinka redno sodelovala z udeleženci ter jih tako kar najbolje pripravila za CineLink Industry Days dogodek, ki bo potekal v avgustu med 23. sarajevskim filmskim festivalom.

Udeležba na CineLink-u vam prinaša:
– mednarodno vidnost
– srečanje s potencialnimi koproducenti, prodajnimi agenti, financerji, distributerji in prikazovalci
– možnost, da dobite eno izmed denarnih nagrad

Rok za prijavo je 20. januar 2017.

Drugi rok za prijave bo objavljen v aprilu 2017. Namenjen bo projektom priznanih avtorjev, ki so že v napredni fazi razvoja in financiranja, CineLink pa bo za njih odskočna deska za nadaljnje udejstvovanje.

Več o CineLink koprodukcijski tržnici izveste tukaj.

Za prijavo kliknite tu.

Za vse dodatne informacije in vprašanja lahko pišete na industry@sff.ba