Pitching du réel, Rough Cut Lab, Docs in Progress 2017

MEDIA povezovanje
Mednarodni filmski festival v Nyonu (21.-29. april 2017), v Švici, vabi na mednarodno tržnico Visions du Réel, kjer iščejo ustvarjalne celovečerne dokumentarne projekte iz celotnega sveta. Rok za prijavo je 15. december 2016.
Kdaj
do  
Kje
Nyon (Švica)
Prijave zaprte

Doc Outlook – International Market (DOCM) of Visions du Réel bo pri izbiri projektov dal prednost inovativnim in visoko kakovostnim dokumentarcem, ki imajo potencial, da se predvajajo v kinematografih in v vsebini združujejo umetniške ambicije ter razvoj zgodbe glavnega protagonista filma.
Organizatorji si želijo raznolikih filmov, ki naslavljajo mednarodno občinstvo.

Doc Outlook združuje naslednje kategorije:

Pitching du Réel: V tej kategoriji se bodo predstavili projekti tako izkušenih kot mladih režiserjev, ki imajo za seboj vsaj že režijo kratkih filmov. Prijavljen projekt mora biti v razvoju in imeti osnovno finančno konstrukcijo.

Rough Cut Lab je program namenjen ekipam, ki že imajo za seboj film ali dva in si želijo usmerjanja ter nasvetov. Prijavljen projekt mora biti že v montaži.

Docs in Progress je namenjen vsem, ki že imajo dokončan filmski projekt in iščejo postprodukcijske partnerje ter možnosti distribucije.

Prijavite se lahko tukaj.

Rok za prijavo je 15. december 2016.

Kontakt

Gudula Meinzolt, DOCM Director
E: gmeinzolt@visionsdureel.ch
T: +41 22 365 44 53