Onkraj kulturnega modela v Ljubljani

Drugi organizatorji in CED
Si prizadevate, da bi našli delujoče in uresničljive načine, s pomočjo katerih bi vaša organizacija lahko udejanjala svoj pomembni program in uresničevala učinke, ki ste si jih zamislili v okviru ekipe? Vabljeni na usposabljanje o inovativnih pristopih poslovanja v kulturi z Ellen O´Hara.
Kdaj
do  
Kje
Center za kreativnost/MAO, Ljubljana
Prijave zaprte

Ellen O’Hara

Konec maja letos organiziramo usposabljanje na temo inovativnih pristopov poslovanja v kulturi s priznano britansko strokovnjakinjo Ellen O’Hara. Gre za nadaljevanje oz. poglabljanje znanj, ki smo jih osvojili na lanski strokovni konferenci Onkraj kulturnega modela, ko smo začeli govoriti in razmišljati o prožnosti v kulturi.

Kmalu več …
Prijave začnemo zbirati konec aprila, interes udeležbe pa lahko izkažete preko info@ced-slovenia.eu.

Si prizadevate, da bi našli delujoče in uresničljive načine, s pomočjo katerih bi vaša organizacija lahko udejanjala svoj pomembni program in uresničevala učinke, ki ste si jih zamislili v okviru ekipe? Če je tako, potem je najbrž čas, da dobro in temeljito pregledate svoj kulturni (poslovni) model, in sicer s pomočjo orodij, ki vam ga bodo pomagala preoblikovati.

V branje priporočamo
Vsi govorijo o prožnosti v kulturi, kako pa jo lahko dosežemo?
Udejanjanje vizije v kulturi na izjemen način
Pokažite mi nekdanji industrijski kompleks, jaz pa vam kulturni center
Tudi vladne institucije prenavljajo svoje modele denarne pomoči in financiranja

Dogodek pripravljamo v sodelovanju s Centrom za kreativnost, ki ga izvaja Muzej za arhitekturo in oblikovanje. Projekt se izvaja v sklopu aktivnosti Platforme Center za kreativnost in ga sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.
Organizator si pridružuje pravico do spremembe programa.