Odprte prijave za Baltic Event

MEDIA povezovanje
Baltic Event je največja koprodukcijska platforma v severni in osrednji Evropi, ki poteka v času talinskega filmskega festivala Black Nights. Rok za prijavo je 1. september 2016.
Kdaj
do  
Kje
Talin, Estonija
Prijave zaprte

Festival izpostavlja zanimive ter zahtevne projekte najboljših producentov ter obetajočih režiserjev iz omenjenih regij.
Poleg gostov, ki skrbijo za mreženje na dogodku, so tu tudi predstavniki uveljavljenih mednarodnih prodajnih in distribucijskih družb, televizij, festivalov, nacionalnih, regionalnih, mednarodnih filmskih skladov ter izkušeni producenti.

Z udeležbo na Baltic Event Co-Production Market imate možnost, da za svoj projekt najdete financerje, koproducente in prodajne agente. Predstavilo se bo tudi 20 projektov, ki prihajajo iz Estonije, Latvije, Litve, Finske, Švedske, Norveške, Danske, Islandije, Poljske, Madžarske, Češke republike, Slovaške, Bolgarije, Romunije, Rusije, Gruzije, Ukrajine in Luksemburga.

Baltic Event Works in Progress program predstavlja 12 skrbno izbranih celovečercev, ki so v produkciji ali post produkciji in iščejo prodajnega agenta ali festival za mednarodno premiero.

Za prijavo ter dodatne informacije obiščite spletno stran dogodka.
Prijavnico za Baltic Event Co-Production Market najdete tu.
Prijavnico za Baltic Event Works in Progress najdete tu.

Za vsa vprašanja so vam na organizatorji na voljo na coproduction@poff.ee

Rok za prijavo je 1. september 2016.