When East Meets West 2018: fokus tudi na Slovenijo!

wemw logo
MEDIA povezovanje
V letu 2018 je v ospredju WEMW dvojni vzhodno-zahodni fokus, in sicer na nordijske države (Danska, Švedska, Finska, Islandija, Norveška) in države jugovzhodne Evrope (Albanija, BIH, Bolgarija, Črna Gora, Hrvaška, Grčija, Kosovo, Makedonija, Srbija in Slovenija).
Kdaj
do  
Kje
Trst (IT)
Prijave do
  

Baltic Event 2017

Tallin
MEDIA povezovanje
Baltic Event je največja koprodukcijska platforma v severni in osrednji Evropi, ki poteka v času talinskega filmskega festivala Black Nights.
Kdaj
do  
Kje
Tallinn, Estonija
Prijave zaprte

DOK CO-PRO MARKET

doku
MEDIA povezovanje
DOK Industry letos že trinajstič poteka v okviru 60. mednarodnega festivala Leipzig Festival for Documentary and Animated Film. Gre za mednarodno priznano platformo za producente, ki iščejo tuje partnerje in podpornike za ustvarjalne dokumentarne projekte.
Kdaj
do  
Kje
Leipzig, Nemčija
Prijave zaprte

Cross Video Days 2017

crossvideo
MEDIA povezovanje
Cross Video Days je prva koprodukcijska tržnica za evropske crossmedia projekte s poudarkom na mednarodni koprodukciji večplatformnih avdiovizualnih del.
Kdaj
do  
Kje
Pariz
Prijave zaprte

Glocal in Progress – nova priložnost za filme v »malih« jezikih v San Sebastianu

Section Logo Glocal in Progress -br-65th Edition 2017
MEDIA povezovanje
Nov povezovalni strokovni program filmskega festivala v San Sebastianu je namenjen evropskim filmskim producentom s filmi v zadnji fazi produkcije, ki ustvarjajo v t. i. malih in nehegemonskih jezikih (vsi evropski jeziki, razen angleščine, francoščine, nemščine, španščine, italijanščine in ruščine).
Kdaj
do  
Kje
Sab Sebastian, Španija
Prijave zaprte

CineLink 2017 – poziv uveljavljenim filmarjem

cinelink
MEDIA povezovanje
Sarajevo Film Festival v okviru MEDIA podprtega programa CineLink Industry Days vabi uveljavljene filmske ustvarjalce iz regije, da na koprodukcijsko srečanje prijavijo svoje projekte, ki so v napredni fazi razvoja in financiranja.
Kdaj
do  
Kje
Sarajevo
Prijave zaprte

Visegrad Animation Forum, Trebon 2017

visegrad animation
MEDIA povezovanje
Visegrad Animation Forum (VAF) je vodilni pitching dogodek za animirani film v osrednji in vzhodni Evropi. Naslednja edicija bo potekala med 2. in 4. majem 2017, v Trebonu, na Češkem, v sklopu mednarodnega festivala animiranega filma Anifilm (2.-7.maj 2017, Trebon). Rok za prijavo projektov je 29. januar 2017.
Kdaj
do  
Kje
Trebon, Češka republika
Prijave zaprte