DOK CO-PRO MARKET

doku
MEDIA povezovanje
DOK Industry letos že trinajstič poteka v okviru 60. mednarodnega festivala Leipzig Festival for Documentary and Animated Film. Gre za mednarodno priznano platformo za producente, ki iščejo tuje partnerje in podpornike za ustvarjalne dokumentarne projekte.
Kdaj
do  
Kje
Leipzig, Nemčija
Prijave do
  

Cross Video Days 2017

crossvideo
MEDIA povezovanje
Cross Video Days je prva koprodukcijska tržnica za evropske crossmedia projekte s poudarkom na mednarodni koprodukciji večplatformnih avdiovizualnih del.
Kdaj
do  
Kje
Pariz
Prijave zaprte

Glocal in Progress – nova priložnost za filme v »malih« jezikih v San Sebastianu

Section Logo Glocal in Progress -br-65th Edition 2017
MEDIA povezovanje
Nov povezovalni strokovni program filmskega festivala v San Sebastianu je namenjen evropskim filmskim producentom s filmi v zadnji fazi produkcije, ki ustvarjajo v t. i. malih in nehegemonskih jezikih (vsi evropski jeziki, razen angleščine, francoščine, nemščine, španščine, italijanščine in ruščine).
Kdaj
do  
Kje
Sab Sebastian, Španija
Prijave zaprte

CineLink 2017 – poziv uveljavljenim filmarjem

cinelink
MEDIA povezovanje
Sarajevo Film Festival v okviru MEDIA podprtega programa CineLink Industry Days vabi uveljavljene filmske ustvarjalce iz regije, da na koprodukcijsko srečanje prijavijo svoje projekte, ki so v napredni fazi razvoja in financiranja.
Kdaj
do  
Kje
Sarajevo
Prijave zaprte

Visegrad Animation Forum, Trebon 2017

visegrad animation
MEDIA povezovanje
Visegrad Animation Forum (VAF) je vodilni pitching dogodek za animirani film v osrednji in vzhodni Evropi. Naslednja edicija bo potekala med 2. in 4. majem 2017, v Trebonu, na Češkem, v sklopu mednarodnega festivala animiranega filma Anifilm (2.-7.maj 2017, Trebon). Rok za prijavo projektov je 29. januar 2017.
Kdaj
do  
Kje
Trebon, Češka republika
Prijave zaprte

Pitching du réel, Rough Cut Lab, Docs in Progress 2017

visions
MEDIA povezovanje
Mednarodni filmski festival v Nyonu (21.-29. april 2017), v Švici, vabi na mednarodno tržnico Visions du Réel, kjer iščejo ustvarjalne celovečerne dokumentarne projekte iz celotnega sveta. Rok za prijavo je 15. december 2016.
Kdaj
do  
Kje
Nyon (Švica)
Prijave zaprte

Prvi rok za prijave na CineLink koprodukcijsko tržnico 2017

cinelink
MEDIA povezovanje
Sarajevski filmski festival in CineLink Industry Days vabita k prijavi na CineLink koprodukcijsko tržnico 2017. Ekipa CineLink-a išče 6 zanimivih celovečernih igranih filmov v razvoju in v fazi financiranja, pri čemer so avtorji debitanti ali pa gre za njihov drugi filmski projekt. Rok za prijavo je 20. januar 2017.
Kdaj
do  
Kje
Sarajevo (Bosna in Hercegovina)
Prijave zaprte

WEMW 2017: v fokusu Francija in Baltske države

when east meets west
MEDIA povezovanje
Prihajajoča edicija When East Meets West, ki bo potekala v Trstu od 22.-24. januarja 2017, bo združila več kot 350 filmskih profesionalcev iz celotne Evrope, še posebej pa bodo l. 2017 v fokusu Francija in Baltske države (Estonija, Latvija in Litva). Prijavite se na WEMW koprodukcijski forum ter First Cut Lab (FCL).
Kdaj
do  
Kje
Trst, Italija
Prijave zaprte

Odprte prijave za Baltic Event

baltic event
MEDIA povezovanje
Baltic Event je največja koprodukcijska platforma v severni in osrednji Evropi, ki poteka v času talinskega filmskega festivala Black Nights. Rok za prijavo je 1. september 2016.
Kdaj
do  
Kje
Talin, Estonija
Prijave zaprte