CineLink 2017 – poziv uveljavljenim filmarjem

cinelink
MEDIA povezovanje
Sarajevo Film Festival v okviru MEDIA podprtega programa CineLink Industry Days vabi uveljavljene filmske ustvarjalce iz regije, da na koprodukcijsko srečanje prijavijo svoje projekte, ki so v napredni fazi razvoja in financiranja.
Kdaj
do  
Kje
Sarajevo
Prijave do
  

Cross Video Days 2017

crossvideo
MEDIA povezovanje
Cross Video Days je prva koprodukcijska tržnica za evropske crossmedia projekte s poudarkom na mednarodni koprodukciji večplatformnih avdiovizualnih del.
Kdaj
do  
Kje
Pariz
Prijave do
  

MEDIMED za evropske in mediteranske dokumentarne filme v razvoju

MEDIMED
MEDIA povezovanje
MEDIMED, evropsko-mediteranska dokumentarna tržnica, vabi k prijavi dokumentarne projekte v razvoju, ki že imajo zagotovljeno 25 % lastnega financiranja in/ali sporazum o predvajanju ali koprodukciji.
Kdaj
do  
Kje
Sitges (Barcelona), Španija
Prijave do
  

Glocal in Progress – nova priložnost za filme v »malih« jezikih v San Sebastianu

Section Logo Glocal in Progress -br-65th Edition 2017
MEDIA povezovanje
Nov povezovalni strokovni program filmskega festivala v San Sebastianu je namenjen evropskim filmskim producentom s filmi v zadnji fazi produkcije, ki ustvarjajo v t. i. malih in nehegemonskih jezikih (vsi evropski jeziki, razen angleščine, francoščine, nemščine, španščine, italijanščine in ruščine).
Kdaj
do  
Kje
Sab Sebastian, Španija
Prijave do
  

Connecting Cottbus 2017 za igrane projekte v razvoju

coco2017jpg
MEDIA povezovanje
Connecting Cottbus je koprodukcijska tržnica istoimenega festivala, namenjena pa je povezovanju projektov v razvoju iz Vzhodne in Srednje Evrope s partnerji in odločevalci z Zahoda.
Kdaj
do  
Kje
Cottbus, Nemčija
Prijave do